lördag 16 maj 2009

Tävling..

Det har varit körigt värre, mycket med både butiken och webshopen samt tjejkvällarna. Jag vill tacka alla som kom jätte kul! Hoppas ni oxå hade trevligt. Tyvärr så glömde jag av att fota..typiskt!


Min kära man Per var hur gullig som helst och bjöd på frukost Lördag..förmiddag.., var tvungen att plåta..

Gott kan jag lova! Porslinet kommer ifrån Johanna Isfält och kan beställas i shopen. Johanna Screentrycker mönstret på kopparna. En av mina favoritsaker i hemmet!


Mini vår cocker flicka har fått ny korg och ..var först lite konfunderad men, tillslut nöjd!
Det är praktiskt och skönt för Mini. Korgen är av bildäck och med en skön kudde i fungerar den ju toppen, eller hur Mini? Den förra korgen i rotting är inte lika lätt att hålla ren och släpper hela tiden små bitar. Dessutom kan man använda bildäcks korgen till blommor, ved, tidningar etc. Finns snart att beställa i shopen.


Nya varor i butiken snart även de i webshopen..och jag älskar dem...
Cakes de Bertrand väskor och börser finns i flera mönster. Väskan ja tänk den är ju bara urtuff som arbets/dataväska men fungerar även som axelväska när man drar ihop remmarna.. Börsen för smink, aftonväska eller ja som börs.Här i Stora Köpinge blommar äppelträden och syrenerna har nu börjat slå ut..kolla min bukettvill du vinna vasen ifrån Rice så svara på frågorna:
1 Vad är det som benäms " Nirvana" hos CanCan?
2 Vad heter de "hängande vaserna"?
Länkar du till tävlingen så kan du även vinna "A bag of light" läckra att hänga i träd eller buske.

3 kommentarer:

 1. Gud vad söt!!!!! Hon är ju helt underbar, som du vet älskar jag denna rasen. Villken fin säng, vill ha!!!! Kräver lite plats dock.
  Ha det gott!!!

  SvaraRadera
 2. Vad kul att du hittade till min blogg och lämnade en liten kommentar. På så sätt hittade jag ju hit :) Har kollat in din webshop också, så mycket härliga grejjer du har. Och fin layout också! Jag har mailat dig förresten :) MVH Emmy

  SvaraRadera
 3. Hej AK,
  Tusen tack för dina värmande ord på min blogg - det var verkligen en trevlig överraskning att häromdagen hitta din vackra butik, fylld med vill-ha saker - jag återkommer snart igen. Vilken härlig lyx att bli bortskämt med frukost på sängen och jag håller med dig - porslinet är verkligen läckert.
  Ha det så gott.
  Kram/Marita
  P.S Jag länkar gärna till dig och du är självklart välkommen att göra detsamma D.S.

  SvaraRadera