onsdag 27 september 2017

Platsbyggt..

Jag blev så inpsirerad av senaste numret av Elle decoration ett vardagsrum med en platsbyggd bokhylla. Det läckra tycker jag är att den går från golv till tak, målad som väggen och med olika storlekar på hyllfacken. Här finns alltifrån konst, böcker, accessoarer och högtalare. Den nedre delen är täckt vilket är praktiskt för damm såväl som för dold förvaring av el m.m.


Mera platsbyggt i min smak
bild från Pinterest
 Sober färgsättning och väl genomtänkt lösning för förvaring, att det finns ett hyllplan att lasta av på är riktigt bra, tänker att detta skulle kunna vara en inspiration för ett kök, skafferi samt även till ett badrum. Man vinner på att låta lösningen gå från golv till tak.
bild från Pinterest
 Härligt häng i köket och bra förvaring för långpannor och andra mindre snygga köksprylar.
bild från Pinterest
 Låga bokhyllor är så bra att skapa arrangemang som höjer mysfaktorn, Levande ljus, tavlor och grönt.. Atta varva böcker tidningar med vaser och annat i samma nyans ger liv utan att bli för livat :-)
bild från Pinterest
 Här är man smart nog att insett att allt är inte snyggt i en hall och bätte att kunna stuva in det in en måttanpassad garderob än att allt är synligt. Lite mer budget variant på platsbyggt och faktiskt många gånger lättare i vardagslivet att snabbt få undan prylarna. Tänk att även i kök kan just en liten platsbyggd "garderob" ta hand om alltifrån retur/Återvinning till skrymmande maskiner etc. Behöver inte vara så stor men med måttanpassade hyllplan för den specifika funktionen väl värt investeringen.
bild från Pinterest
 Yeas sååå snygg walk in closet lösning.. bara älskar !! Sober, ren och genomtänkt, saknar bara ett hellångt häng men det är nog bara inte med i bild :-) Detta skall jag skapa .. någonstans.
bild från Pinterest
Snyggt, praktiskt och genomtänkt. Bra med sittytan,  här är det lätt för alla små att ha koll på sina saker. Färgen är så bra, förlåtande (allt syns inte som det gör med svart och vitt) och såå snygg.

bild från Pinterest
 Genomtänkt med hyllor och skåp och inte minst bra där att sängen har samma ram. Helheten är grym.
bild från Pinterest
Vägg till vägg golv till tak då är det bäst!! Härlig varm - mjuk - grå till övrig färgsättning.
Ha dé

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar