onsdag 8 september 2010

Vårt hus till salu!

Jo vi kör så det ryker..
Planen är faktiskit att flytta ca 100 meter. Vi bygger ett hus vid den gamla brandstationen och får ett fantastiskt läge där böljande landskap och nybråån kommer att vara vår utsikt från i stort alla rum.
Ritningar är klara efter våra önskemål och huset kommer att placeras där det tidigare fanns ett hus med halmtak och allt. Vi skall försöka få känslan av att huset alltid har funnits där - vitputsad skånelänga, dock ej med halmtak.
Vi har funderat fram och tillbaka men kan inte släppa tanken på huset. Det hela började med att en man kom in i butiken förra sommaren då min man hade butiken. Han berättade om huset han hade växt upp i och Per blev tagen.. besökte mannen och fick se bilder, tavlor av huset och ja..hur fint som hellst och ett fantastiskt läge...
Vi som älskar vårt hus hade då lite besluts ångest över vintern men kunde inte släppa tanken på åhuset... Såna är vi!
Uppvik och döttrar är mäklarna kika in här.. http://www.uppvik.nu/965_stora_kopinge.pdf Kanske vill du bli vår nya granne!!

2 kommentarer:

  1. Heeej

    Det huset som ni ska bygga måste vara något alldeles speciellt med tanke på hur fint ni bor i dag. Hade gärna blivit din granne :)

    Tusen tack för din kommentar hos mig, ska prova ditt tips. Kram Frida

    SvaraRadera
  2. Tack, jo visst skall huset bli toppen med en planlösning som vi är ett med men framförallt utsikten..

    SvaraRadera