tisdag 14 september 2010

Mustig höst...


Visst är det schysst att få styla om för en ny årstid? Hinner knappt tröttna så är det.. jul, vår,sommar och hösten igen. Vilken är din favoritsäsong inredningsmässigt?
Inspireras av härliga färger och material från Day Home. Pläd i vintage velvet färgen red tile, svart bricka på svarvade ben och sköna kuddar.. Nu finns allt både i butiken och shopen att klicka hem. Välkomna in!

3 kommentarer:

 1. Hej
  Skriver av anledning av att många är ledsna över att ett rasistiskt parti kommit in i Riksdagen. Detta är en farlig utveckling och vi får inte göra historiens misstag som i Nazityskland där folk var tysta tills det gick för långt.
  Därför vill vi göra er uppmärksamma på att butiken A Mouse in A House drivs av en av hjärnorna bakom Sverigedemokraterna, Hans Blucher debatterar ofta med främlingsfientliga inlägg på Sydsvenskan och på Sverigedemokraternas webtidning ger han råd till skribenterna hur de ska få ett främlingsfientligt parti att verka rumsrent och nå ut till media.
  Att behandla någon annorlunda och döma efter ras och etnicitet är rasism.
  Vi gillar olika
  Välj vart du vill att dina pengar ska gå

  SvaraRadera
 2. Oj! Det var tråkigt..trist, kände inte till..
  Nu är ju åsikter fria och CanCan är inte politisk på vare sig bloggen eller webshopen men RASISM tar vi avstånd ifrån.

  SvaraRadera
 3. Halloj, vet inte riktigt vilken min favorit årstid när det gäller inredning är. Men kanske är det som allra roligast där i februari någon gång när ljuset återvänder och jag bara vill börja frossa i vår och krispighet och ljus. Det är såklart jättemysigt nu också men igår fick jag en liten överhettning när det gäller inredning. Kan lätt bli så för mig ibland;) Idag är dock lusten tillbaka och jag är ledig och ska ta mig en rundtur på stadens möbelaffärer eftersom vi behöver ett nytt möblemang i köket. Och JA, rasism tar vi bestämt avstånd ifrån.
  Ha en supermåndag!
  Lisa

  SvaraRadera