torsdag 23 maj 2013

Drömmen om en båt..

När jag träffade mannen i mitt liv bodde han på båt, PolePole - sakta sakta på swahili (Per är uppväxt i Kenya) Gissa om det var hög romantik faktor.. Inte blev det sämre av att hamnen var Navis ute på Djurgården med Italienska ambassaden , Prins Eugen och Gröna Lund som grannar. Jag flyttade in, hyrde ut min underbara 2:a på Drottningatan och levde båtliv med Per.
På helgerna åkte vi ut i skärgården och bara njöt av livet och varandra❤

Nu när barnen är stora leker vi med tanken..
Bara jag får inreda o fixa OCH blommor på däck! Här är en lämplig båt😃 Ron Holland 86 Belliure Ketch

bilder Navark.se

2 kommentarer:

 1. Åh!!!!

  Det låter underbart. Men är det inte märkligt. Tomas och jag har pratat om att vi ska någon gång i livet ska bo på båt. Kanske när det "bara" är Astrid kvar hemma. Och så har ni redan GJORT det! Så många bra tips, idéer och råd vi kanske kan få av er då.

  Eller vi kanske kan bli "båtgrannar"! Vi har bara ett litet löjligt problem här. Ingen av oss kan segla, men jag är ju den obotlige optimisten, typ: Jamen hur svårt kan det vara?

  Jättefina bilder på en härlig båt. Och du och jag borde luncha en dag också. Men jag har haft mycket och säkert du också. Jisses vilket långt blogginläggskommentar (eller vad det heter). Nästan som ett brev. Kanske borde jag inte skriva allt här. Men nu gjorde jag ju det ändå!

  Hej Hopp Fina AK och ha en Härlig Helg!!!

  SvaraRadera
 2. Skepp & hoj! Lunch möte ang båtliv bokas😃

  SvaraRadera