måndag 23 november 2009

Tävlingen avslutad och vinnaren är ...

Vi får grattulera! Vinnaren är Brunkullan med Mosipperötter Grattis! Grattis!

Det var hur kul som hellst och läsa alla 45 bidragen och allas 3 favoriter. Olika smaker och vissa som var favoriter hos fler..
Delad första plats för Betong ljustakarna från Tove Adman ; Golvlampan i antiksilver; 3och 2 sitsbänken. Andra plats för Tidningsförvaring i läder; Bambukorgarna och därefter har vi Laptopfodral och Turqoise överkast och ja ..det känns som det mesta i shopen var omnämnt. Jätte kul och bra att läsa vad ni tycker om för inredning.

Till alla er som varit med och tävlat men inte vann den här gången så vill jag ger er ett erbjudande. Skicka ett mail till anna-karin@cancaninterior.com så får ni ett lösenord och med det följer 10% på era favoriter..(gäller från ordnariepriser om reavara)

Här är lite bilder på våra nya medlemmar i familjen, Zingo och Texas!
Mini vår cocker tycker så där om dem men det bryr sig inte killarna om, de diggar henne skarpt!5 kommentarer:

 1. Grattis till vinnaren! Och vilka söta familjemedlemmar, det är inte var dag man ser något så sött :)

  SvaraRadera
 2. Kul med så många deltagare!!
  Gud vad söta de är och mini!!!!!
  Hur gick det hos veterinären med kattern???

  SvaraRadera
 3. Katterna fixad veterinärkollen utmärkt, sprutan oxå- tuffa killar!!

  SvaraRadera
 4. Du!
  Det var de sötaste katterna ever!!!! Jag har två egna, stora killar. Jag älskar dem, men detta var....ja jag saknar ord. Jag brukar kolla på din sida. Mycket fina grejor. Om jag har förstått saken rätt, så har du bott i Sigtuna. Jag bor i Sigtuna kommun, men i Steninge, nära Valsta och trivs bra, jobbar som musiklärare en del på S:t Pers skola. Känns den igen?
  MVH
  Kerstin

  SvaraRadera
 5. Hej Kerstin!
  Har bott i Sigtuna men flyttade 2008 till skåne. Vi borde nog ha setts då jag har haft alla 3 på s:t Pers skola men det var en manlig musiklärare då. Kul att du gillar shopen och katterna, det är ju nu när de är kattungar som de är sötast så .. längtar dock ibland(busiga katter) tills de blir vuxna! Ha det gott!

  SvaraRadera