tisdag 1 september 2009

Rensa och spara!

Fast vi bor i ett stort hus har vi utmaningar när det kommer till förvaring. Sovrummet hade inga skåp!! Då det är snedtak på övevåningen blir det begränsat var man kan få in, vi snedsågade inköpta IKEA skåp och fick plats med 2 stora Byråer. Fortfarande behov..eller rensning!!
Där snedtaken gör det svårt för möblering utnyttjar jag bänken och stolen till att förvara övekast och dagens. (kläder)Svår möblerad övervåning med trapphus mitt i..Kontor på ena sidan och TV spel på andra, kolla in den fina (kitchiga) tavlan- gåva från våra Indiska vänner från Kenya/England här gör den sig (tycker jag)Jag har rensat.. men jag kunde inte kasta alla Kalle tidningarna så de fick plats i dessa korgar iställetBadrummet var/är en utmaning, det fanns ingen förvaring förutom tvättstället när vi flyttade in och det är snedtak/väggar... Ok det fick bli en vägghangd förvaring samt svartmålat IKEA skåp som delar av rum och skapar yta bakom. Handukstork = en bambustege.

Här förvarar vi dottern..litet och cosy!I köket som är snyggt och slimmat ÄR det fortfarande inte tillräcklig förvaring, jag har många flyttboxar som väntar..Vi fick lägga till hyllor och skåp samt planerar en platsbyggd förvaring/ skafferi. Boxar och lådor hjälper till.Får jag bjuda på en höstbukett!!

3 kommentarer:

 1. Vad fint du har det! Både hemma och på bloggen! Tittar snart in igen :)
  Ha en fin helg! /Stina.

  SvaraRadera
 2. Vad fint du har det och vilka bra lösningar du har gjort på detta ständiga problem med förvaring:).
  Må så gott och fortsatt trevlig helg!
  Lena

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar övervåning ni har! Så himla snyggt!

  Ha det så gott!

  Mvh

  Karin

  SvaraRadera