söndag 27 november 2011

Fira 3 år med CanCan


Tiden flyger, jule tid och CanCan webshop fyller 3år den 1/12 och det skall vi fira förstås.

Nu har ni möjligheten att handla era klappar upp till 25% rabatt! För from idag, 27 november till och med den 1 december kan ni handla för 20% rabatt! Gäller vid ett tillfälle!

Dessutom är man med i lotteri på ett presentkort värde 1000 sek som kan användas till och med den 31/12 2012. För att få rabattkod så skickar ni bara ett mail till info@cancaninterior.com

Bonus till alla som skriver ett inlägg i sin blogg eller på facebook och gillar oss förståss. Bonusen är extra lott i tävlingen samt 25% i rabatt i stället för 20%. Bra va!

Samtidigt så har CanCan butiken i Ystad öppet till 19 i kväll då det är skyltsöndag. Vi avtäckte vårt skyltfönster prick kl.14.. lite härligt med den typen av tradition eller hur!

Ha nu en riktigt skön första advent!

3 kommentarer:

 1. Hej där min sköna! Hur har ni det i stormen? Jag lånade din bild, hoppas att det var okej och nu ser jag att jag minsann får 25% om jag handlar. Vet du vad? Jag länkade så gärna till dig ändå:)
  Hörs sen
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 2. Så går det när man inte bloggar på en vecka... då missar man trevligheter, men jag säger GRATTIS till CanCans tre år!!!
  Hoppas veckan har varit extra trevlig!!

  KRAM

  SvaraRadera