lördag 7 augusti 2010

CanCan och Ystad...

Nystart..
Härligt för en förrändrings benägen företagare. CanCan har öppnat i Ystad och det känns jätte kul. Att bo på landet och jobba i staden känns befriande efter 2,5 år. Naturligtvis är det inte enkelt att ta steget. Vad smidigt vi har haft det i Stora Köpinge med butiken på hemmaplan, nära familjen och vänner när de är på besök. Jag har kunnat sköta företaget med webshop och hus och hem.. samtidigt aldrig ledig...
I går fredag 6 Augusti smygöppnade vi och fick så mycket positiv respons det kändes som Ystad välkomnade oss, att vi är efterlängtade.. Want to belive..
Skönt att komma hem och få middagen severad och bara vara...
Här är lite bilder från nya butiken


6 kommentarer:

 1. Grattis till öppnandet, och lycka till!

  Är glad att ni har Bungalow i sortimentet. Ska botanisera lite i webshopen sen:)

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Kommer snart o hälsar på, måste ha ännu en hundkorg till Lufsen!

  kram

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag gillar verkligen lådorna sm var på ena bilden! Jag tänkte passa på att meddela att jag har lagt ut en tävling på min blogg där du kan vinna en valfri Lunafigur. Kolla in om du har lust!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Visst är de fina Bungalows förvaringslådor! Har inte hunnit lägga upp dem i webshopen ännu men det kommer..lite att göra precis!! Men kul är det!!

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Var in i din butik för någon vecka sen när vi var i Ystad. Jättemysig och jättemycket fint. Köpte en Artprint från Hagedornhagen de är så fina.Har skrivit ett litet inlägg om det i min blogg idag. Anledningen till att vi besökte Ystad var att det eventuellt kan komma en flytt på tal dit som vanligt är det mannen som krånglar med oss;). Vi bor i Jämtland nu och har två tonårsbarn så det är mycket att tänka på om man ska flytta så långt. Ystad är en vacker stad det tycker både jag och barnen men barnen tyckte att den kändes lite liten och pekade med hela handen mot Helsingborg. Ja, inte vet jag... Frågan är väl om mannen orkar pendla varje dag annars så är den andra frågan hur vi ska övertyga barnen om att Ystad är perfekt. Ja, ja vi får väl se. Men som sagt jättemysig butik och det glädjer mig att du har en webshop.

  Lisa

  SvaraRadera
 6. Tack snälla för de fina orden! Jätte kul att ni gillar CanCan :-)
  Flytten hit har vi inte ångrat, men det tar tid att få allt och alla på plats.. kompisar och skola m.m. Tonårsbarnen kan ha rätt i att det är mysigt med tex. Helsingborg vad gäller aktiviteter för dem men samtidigt... hur länge bor de kvar?? Allt är nära i Skåne..Pågatåget tar dig till Malmö, Köpenhamn, Helsingborg, Lund osv. Vi valde Ystad då det är bra skolor, utbud på aktiviteter och framför allt närhet till hav och naturen på Österlen..Mycket att tänka på, lycka till!

  SvaraRadera